De afgelopen 2 maanden zijn er een paar nieuwe bezoekadressen toegevoegd aan het klantenbestand. Superleuk natuurlijk, maar daardoor stijgt het aantal vragen over mijn vervoermiddel ook weer. Dat is óók leuk – ik praat graag, en sta met plezier bekend als de fietsende consultant. Echter zeggen beelden meer dan duizend woorden.

Komt dat even goed uit – Afgelopen weekend heb ik de laatste bekabeling voor dashcams in m’n fiets gemonteerd (net een auto, toch?):

Gisterochtend reed ik een kleine boodschappenronde (kinderopvang, supermarkt, bouwmarkt), en genoot als altijd van hoe ontzettend snel dit kan; de auto is qua efficiëntie geen partij. Qua kruissnelheid doet een velomobiel namelijk niet onder voor een auto, maar mijn route is efficiënter, ik kan voor de deur parkeren in plaats van in een parkeergarage, en de vrije keuze tussen weg en fietspad maakt dat ik nooit in de file sta.

Maar goed, er is genoeg over geschreven. Kijk gerust even mee!

Dankzij Corona werken we allemaal wat meer thuis dan vóór 16 maart; volgende week heb ik echter weer een paar vergaderingen buiten de deur. Buiten wat meer informatie over de keuze tussen Business Central 14 en een latere versie, verschijnt hier dan ook een filmpje van een wat langere route.